Rendezvénynaptár
« 2019 Július »
H K Sz Cs P Sz V
123456789101112131415161718192021222324252627282930311234

Magyar Természetjáró Szövetség

Magyar Szabadidősport Szövetség

A Fitness Akadémia is kint lesz velünk szeptember 6-án a Kopaszi gáton

A Coca-Cola Testébresztő XVII. Családi Mozgásfesztiválon a Fitness Akadémia három mozgásformát mutat be az érdeklődőknek.

 

1996-ban alapították a Fitness Akadémiát, az ország első, államilag elismert (OKJ-s) végzettséget nyújtó sport-magániskoláját.
 
Szakmai hitelességük növekedésével egyre több lehetőség nyílt meg előttük. Több szakszövetséggel és a fitneszipar elismert szereplőivel (R-Med Akadémia, Iron System stb.) találtak egymásra az elmúlt években, így képzési kínálatuk új sportágakkal és továbbképzésekkel gazdagodott. A Fitness Akadémián felhalmozódott hatalmas szakmai tudás ma már lehetővé teszi azt is, hogy gondoskodjanak a náluk végzett több ezer hallgató folyamatos, szerteágazó továbbképzéséről is, speciális érdeklődési irányokat kielégítő tanfolyamok szervezésével. Hiszik, hogy ez a szakmai karrier és a tartós siker alapja. Tartozz Te is ahhoz a több ezer fős csapathoz, amelynek tagjai tudásukban és szellemiségükben is igazi "Fitness Akadémiásként" dolgoznak szerte az országban és a nagyvilágban!
 
A Mozgásfesztiválon a Fitness Akadémia oktatói a felfüggesztett eszközök két típusával (TRX, CrossCore), valamint az amerikai hadsereg erőnléti felkészítésében alkalmazott Boot Camp-pel szeretné megismertetni az érdeklődőket egy fergeteges edzés keretei között.
 
A helyszínen Nádasi Krisztián és Pánya József várja a mozogni vágyókat és a képzések után érdeklődőket.
Keressétek fel Őket! Mindenkit szeretettel várnak! 
 
További információ: www.fitness.hu